Een bundeling van krachten

Wij zijn de Stichtsche Onderlinge BrandHerverzekeraar (SOBH). Wij zijn een onderlinge herverzekeringsmaatschappij: wij zorgen voor het afdekken van risico’s voor onderlinge verzekeringsmaatschappijen.

Wij bundelen de risico’s van verschillende verzekeringsmaatschappijen en zorgen ervoor dat deze risico’s goed zijn afgedekt. Wij zijn zelf niet actief op de consumentenmarkt.

Dit doen wij al sinds 1925. Hierdoor hebben wij uitgebreide ervaring, data en expertise opgebouwd op het gebied van brandverzekering.

Preventie

Daarnaast adviseren wij een ieder op het gebied van preventie. Onze preventie-afdeling reist door het land om advies op maat te geven, brandblusmiddelen na te kijken en desgewenst te vervangen. Ook geven onze adviseurs advies om inbraak te voorkomen. Of het nu een alarmsysteem betreft, of enkel goed hang- en sluitwerk. En als echt maatwerk vereist is? Dan adviseren wij altijd contact op te nemen met een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf.

Jaarverslag en SCFR

U kunt ons jaarverslag het verslag inzake de solvabiliteit en financiele toestand (SCFR) online bekijken, downloaden en desgewenst printen